2022 i Annett Holms navn

HÆDERSGAVE GIVET I ANNETT HOLMS NAVN

Årets legatmodtager blev besluttet i februar og blev valgt pga. personens mangeårige frivillige arbejde i flere foreninger bl.a i Gilleleje Handelsforening og den gamle turistforening for Gilleleje og Søborg sogn. Senest har personen har lavet et kæmpe frivilligt arbejde, da Kulturhavnen og Gilleleje Bios billetsalg skulle starte op og har været med til at lægge et solidt fundament til, hvordan det stadig fungerer i billetsalget i dag. Personen skrev selv 2 dage efter Kulturhavnen åbnede i 2016:

”Udfordrende, sjovt, hårdt, fantastisk, svært, stressende, hyggeligt, lærerigt og forløsende, skønt at være en del af dette skønne hus”

Årets legatmodtager skulle have været Annett Holm, som desværre døde den 15. marts i år. Annett var en ildsjæl, hun havde altid styr på tingene, en positiv indstilling og i det hele taget har hun altid givet en hånd med, når der manglede. Jeg ved, hun er savnet af mange

Årets hædersgave på kr.  10.000 gives derfor i Annett Holms navn til de frivillige i Gilleleje Bio, til brug for et fælles arrangement/et gode som kommer alle de frivillige til glæde.

Jeg ved at Carsten Holm er her i dag og jeg vil bede ham modtage denne buket, og i morgen lægge den hos Annett på Gilleleje Kirkegård, som en hilsen fra Jens Bo Larsens Mindelegat. Æret være hendes minde.